Live tv-kijken. Binnen, buiten, overal!

Online tv-kijken

In en om het huis Online tv-kijken op uw smartphone, tablet en laptop was al mogelijk. Nu kunt u die tv-ervaring overal mee naar toe nemen. In de trein, achterin de auto of op de camping. Online tv-kijken doet u binnen, buiten, overal. Dat maakt het leven gemakkelijker en leuker.

 

Wat u hiervoor nodig heeft? Een tv-abonnement van UPC, de Horizon Go-app en een internetverbinding.

 

Horizon Go

Voor tablet en smartphone

Kijk naar populaire tv-zenders, stel opnames in op uw UPC Mediabox met digitale video recorder of Horizon Mediabox en kijk de nieuwste films met UPC On Demand. Allemaal op uw tablet en smartphone. Om online tv te kijken, logt u in met uw persoonlijke Mijn UPC-accountgegevens.

Download Horizon Go voor Apple iOS
 
 
Download Horizon Go voor Android
 
 
 
 

Horizon.tv

Voor computer en laptop

Kijk ook online op uw computer of laptop. Op onze website horizon.tv ziet u naast populaire tv-zenders ook topfilms, series en documentaires On Demand. Om online tv te kijken, logt u in met uw persoonlijke Mijn UPC-accountgegevens.

 
 
 
 

Hoe kan ik online tv-kijken?

Stap 1 - Pak uw tablet of smartphone

Stap 1 - Pak uw tablet of smartphone

De eerste stap is van cruciaal belang! Zoek een comfortabele plek, pak uw smartphone of tablet en open de Horizon-app. Voor tablet en smartphone, Apple of Android. De eerste keer logt u eenmalig in met uw Mijn UPC-accountgegevens.

 
 
Stap 2 - Zorg dat u online bent

Stap 2 - Zorg dat u online bent

Het maakt niet uit hoe u bent verbonden, als u maar online bent. Met 3G, 4G, WifiSpots, wifi van UPC of zelfs van een andere provider. Online tv-kijken werkt met iedere verbinding in Nederland, waar u ook bent. In de tuin of in de trein. Het maakt niets uit.

 
 
Stap 3 - Start met online tv-kijken. Simpel toch?

Stap 3 - Start met tv-kijken. Simpel toch?

Zit u goed? Oké. Dit is het moment. U kijkt nu Online tv, gewoon onderweg of buiten in de tuin. Meer hoeft u niet te doen. Behalve genieten dan. Online tv-kijken is er voor alle UPC-klanten.

 
 
 
 

Download uw eigen zonnescherm

Binnen, buiten, overal. Soms is er één ding dat uw tv-ervaring in de weg staat. De zon. Speciaal voor die momenten hebben wij een zonnescherm bedacht. Zodat u ongestoord kunt genieten van Online tv-kijken. Kies het apparaat waar u een zonnescherm voor wilt gebruiken, download het zonnescherm, printen en vouwen maar. Te snel? Bekijk dan de doe-het-zelfvideo.

Download uw eigen zonnescherm voor smartphone
Download uw eigen zonnescherm voor een kleine tablet
Download uw eigen zonnescherm voor een grote tablet
 
 

Wat kunt u nog meer met Horizon Go?

Opnemen op afstand

Opnemen

Stel onderweg uw opnames in voor uw mediabox. Of stel een herinnering in, die u waarschuwt als het programma bijna begint.

 
 
Afstandsbediening

Afstandsbediening

Gebruik uw tablet of smartphone als afstandsbediening. Kies eenvoudig en snel welk programma u wilt zien.

Alleen in combinatie met Horizon Mediabox
 
 
UPC On Demand

UPC On Demand

Met de Horizon Go-app heeft u een bioscoop op zakformaat. Kijk de nieuwste films en series gewoon online. 

Alleen beschikbaar via wifi van UPC
 
 
TV Gemist

TV Gemist

Met TV Gemist kijkt u populaire programma’s terug van de publieke omroepen, RTL-zenders, SBS6, Net 5 en Veronica.

Alleen beschikbaar via wifi van UPC
 
 

 

MyPrime

Eindeloos kijkplezier met MyPrime

Ook op uw computer, tablet en smartphone

Heeft u MyPrime in uw abonnement? Kijk dan onbeperkt naar ruim 1000 films en 1000 afleveringen van series. Waar u wilt, zo vaak u wilt. Van kaskrakers tot klassiekers. Complete seizoenen van series en speelfilms in alle genres. U kijkt ze binnen, buiten, overal.

 
 
Apple
Apple iOS

Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Horizon Go is compatible met iPhone, iPad en iPod Touch.

Android
Android

Vereist Android 4.0 of nieuwer.

Horizon.tv
Horizon.tv

Om online tv te kijken op uw computer heeft u de Silverlight plug-in nodig. Deze is gratis te downloaden. Let op: Vanaf 28 november kunnen OSX-gebruikers geen gebruikmaken van Google Chrome. Voor andere besturingsystemen geldt dat Google Chrome per 1 januari 2015 stopt met de ondersteuning op Silverlight.

Zijn er kosten verbonden aan Online tv-kijken?

Er zijn geen kosten verbonden aan Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal in Nederland: Online tv-kijken is gratis voor alle UPC-klanten. Als u buitenshuis tv-kijkt via een 3G- of 4G-verbinding, dan verbruikt u wel data uit uw mobiele databundel.

Wie kunnen er gebruikmaken van Online tv-kijken?

Alle UPC-klanten kunnen gebruikmaken van Online tv-kijken. U kijkt naar populaire zenders; welke dit zijn is afhankelijk van uw tv-abonnement. Eenmalig inloggen doet u met uw Mijn UPC-accountgegevens.

Ik maak al gebruik van Online tv-kijken. Moet ik de app nu opnieuw downloaden?

Horizon TV-app

Voor de Horizon TV-app is een nieuwe update beschikbaar. Als deze is geïnstalleerd, dan heeft u vanaf dat moment ook Horizon Go. Zorg dus dat u altijd de meest actuele versie van de app heeft. Horizon TV Remote-app: Ja. Als u gebruikt maakt van deze app voor Online tv-kijken moet u de nieuwe Horizon GO-app downloaden. Dit gaat niet automatisch via een update.

 

Horizon TV Remote-app

Als u gebruikt maakt van deze app voor Online tv-kijken moet u de nieuwe Horizon GO-app downloaden. Dit gaat niet automatisch via een update.

Ik heb (nog) geen Mijn UPC-account. Wat nu?

Voor Online tv-kijken moet u eenmalig inloggen. Daarvoor heeft u uw Mijn UPC- gebruikersnaam en -wachtwoord nodig. Heeft u (nog) geen Mijn UPC-account, dan kunt u er eenvoudig één aanmaken.

Kan ik met Online tv-kijken ook films en series van MyPrime kijken?

Ja, als MyPrime onderdeel is van uw abonnement, dan kan dat. Binnen, buiten, overal.

Kan ik ook films, series en programma’s via On Demand en TV Gemist kijken?

Films, series en programma’s die u bestelt via UPC On Demand en programma’s via TV Gemist kunt u kijken in en om het huis. Op dit moment is het nog niet mogelijk om buitenshuis via een andere internetverbinding te kijken.

Welke tv-zenders kan ik kijken via de Horizon Go-app?

U kijkt naar populaire zenders; welke dit zijn is afhankelijk van uw tv-abonnement bij UPC. Binnenshuis (als u kijkt via een UPC-internetverbinding) kunt u meer zenders kijken dan buitenshuis. In het zenderoverzicht kunt u eenvoudig zien welke zenders u kunt kijken met uw abonnement. En welke binnenshuis en buitenshuis beschikbaar zijn.

Kan ik met de Horizon Go-app ook in het buitenland Online tv-kijken?

Met de Horizon Go-app kunt u overal in Nederland tv-kijken indien u verbonden bent met internet. Buiten Nederland werkt dit niet.

Met hoeveel apparaten kan ik tegelijk Online tv-kijken?

Met uw UPC-accountgegevens kunt u met max. 2 apparaten tegelijk Online tv-kijken.