...

Horizon TV

Een complete tv-ervaring

Horizon TV biedt méér. Of het nu tv-programma’s zijn, on demand films of uw eigen opnames. Met behulp van het gebruiksvriendelijke menu vindt u gemakkelijk wat u zoekt. U kunt zelfs tot 4 programma’s tegelijk opnemen. En u kunt pauzeren en terugspoelen.

 
 
 

Neem 4 programma's tegelijkertijd op

Er is zoveel te zien en te beleven dat u bijna ogen tekort komt. Daarom kunt u tot wel 4 programma’s tegelijkertijd opnemen. En dat kan zelfs op afstand via uw smartphone, tablet of computer. En wordt een programma, serie of film in HD-kwaliteit uitgezonden, dan neemt de Horizon TV Mediabox het ook in HD-kwaliteit op.

Neem tot 4 programma's tegelijkertijd op
 

Televisiekijken waar u maar wilt

Maak van elk scherm in en om huis een televisie. Met onze gratis Horizon TV-app voor Apple en Android bekijkt u uw favoriete tv-programma of film waar u maar wilt. Met uw tablet op de bank, met uw laptop in bed, of met uw smartphone in de keuken. Wij hebben een ruime selectie tv-zenders voor u online staan. Keuze tot wel 88 tv-zenders, afhankelijk van uw abonnement. En met onze overzichtelijke tv-gids vindt u heel gemakkelijk en snel een leuk programma.

Televisiekijken wanneer het u uitkomt 

Live tv pauzeren en terugspoelen

Elk tv-programma pauzeren of terugspoelen, terwijl u kijkt

Gaat de telefoon? Roepen de kinderen u? Druk even op de pauzeknop en uw favoriete programma staat stil. Tot u weer verder wilt kijken. U kunt zelfs terugspoelen terwijl u kijkt.

UPC On Demand

Maak van uw woonkamer een thuisbioscoop

Met de filmpremières van UPC On Demand kijkt u altijd naar de nieuwste films. De film begint wanneer u dat wilt, en u kunt tussentijds gewoon pauzeren en terugspoelen. Met elke maand de nieuwste premières, maakt u heel eenvoudig met uw afstandsbediening van uw woonkamer een thuisbioscoop.

Kijk gemiste programma's alsnog terug

Kijk gemiste programma's alsnog terug

Mis nooit meer uw favoriete programma. Met TV Gemist kijkt u populaire programma’s van de publieke omroepen, RTL-zenders, SBS6, Net 5 en Veronica van de afgelopen 2 of 10 dagen terug, afhankelijk van uw abonnement. Dat kan ook online met uw computer, laptop, iPad of iPhone.

 
 
Electronische Programma Gids

TV-gids

Alles binnen handbereik

Er valt voor iedereen altijd iets te zien. Sport, series, kinderprogramma’s, cultuur, muziek en lifestyle. En met de overzichtelijke tv-gids vindt u direct heel gemakkelijk een leuk programma.

 
 
Maak van uw iPad of iPhone een afstandsbediening

Horizon TV Remote App

Bedien uw tv met iPad of iPhone

Gebruik uw tablet of smartphone als afstandsbediening voor Horizon TV. Of zoek naar tv-programma’s, films en series zonder dat u van zender verandert op tv.

 

Werkt alleen in combinatie met de Horizon Mediabox.

 
 
Haal het beste van internet naar uw televisie

TV-apps

Apps op uw tv

Apps zijn er niet alleen voor smartphones en tablets. Ook op uw televisie toegang tot maar liefst 65 apps. Van Facebook tot Twitter, en van YouTube tot Picasa.

 
 
 
 
Beleef televisie alsof u er zelf bij bent

Haarscherpe beeldkwaliteit

Beleef televisie alsof u er zelf bij bent

High Definition (HD) is de overtreffende trap van digitale beeldkwaliteit. De beeldkwaliteit en het geluid wordt met HD nóg realistischer weergegeven. Met tot 5 keer scherper beeld en kraakhelder geluid haalt u het beste uit uw abonnement en uw televisie. De beelden zijn gedetailleerder, de kleuren intenser en iedere beweging ziet er levensecht uit. Met een spannende actiefilm of uw favoriete soapserie, u heeft het gevoel dat u er zelf bij bent.