...

Horizon TV

Een complete tv-ervaring

Horizon TV biedt méér. Of het nu tv-programma’s zijn, on demand films of uw eigen opnames. Met behulp van het gebruiksvriendelijke menu vindt u gemakkelijk wat u zoekt. U kunt zelfs tot 4 programma’s tegelijk opnemen. En u kunt pauzeren en terugspoelen.

 
 
 

Neem 4 programma's tegelijkertijd op

Er is zoveel te zien en te beleven dat u bijna ogen tekort komt. Daarom kunt u tot wel 4 programma’s tegelijkertijd opnemen. En dat kan zelfs op afstand via uw smartphone, tablet of computer. En wordt een programma, serie of film in HD-kwaliteit uitgezonden, dan neemt de Horizon TV Mediabox het ook in HD-kwaliteit op.

Neem tot 4 programma's tegelijkertijd op
 

Televisiekijken waar u maar wilt

Maak van elk scherm in en om huis een televisie. Met onze gratis Horizon TV-app voor Apple en Android bekijkt u uw favoriete tv-programma of film waar u maar wilt. Met uw tablet op de bank, met uw laptop in bed, of met uw smartphone in de keuken. Wij hebben een ruime selectie tv-zenders voor u online staan. Keuze tot wel 88 tv-zenders, afhankelijk van uw abonnement. En met onze overzichtelijke tv-gids vindt u heel gemakkelijk en snel een leuk programma.

Televisiekijken wanneer het u uitkomt 

Live tv pauzeren en terugspoelen

Elk tv-programma pauzeren of terugspoelen, terwijl u kijkt

Gaat de telefoon? Roepen de kinderen u? Druk even op de pauzeknop en uw favoriete programma staat stil. Tot u weer verder wilt kijken. U kunt zelfs terugspoelen terwijl u kijkt.

UPC On Demand

Maak van uw woonkamer een thuisbioscoop

Met de filmpremières van UPC On Demand kijkt u altijd naar de nieuwste films. De film begint wanneer u dat wilt, en u kunt tussentijds gewoon pauzeren en terugspoelen. Met elke maand de nieuwste premières, maakt u heel eenvoudig met uw afstandsbediening van uw woonkamer een thuisbioscoop.

Kijk gemiste programma's alsnog terug

Kijk gemiste programma's alsnog terug

Mis nooit meer uw favoriete programma. Met TV Gemist kijkt u populaire programma’s van de publieke omroepen, RTL-zenders, SBS6, Net 5 en Veronica van de afgelopen 2 of 10 dagen terug, afhankelijk van uw abonnement. Dat kan ook online met uw computer, laptop, iPad of iPhone.

 
 
 
 

Geniet van apps op uw tv

TV Apps

Het gebruik van apps op smartphone of tablet is tegenwoordig heel gewoon. Maar wist u dat u met Horizon TV ook toegang heeft tot apps op uw tv? Op het grote scherm kunt u nu al genieten van meer dan 70 apps. Zoals die van Facebook of de NOS Journaal-app.

 

 

Zoek naar gerelateerde YouTube-video’s van het tv-programma waarnaar u kijkt met de YouTube-app. Kies uw eigen muziekclips op de XITE-app. Of kijk naar een gezellige open haard met de Moodlounge-app.

 

De apps zijn makkelijk te bedienen met de UPC Afstandsbediening.

 
 

Haarscherpe beeldkwaliteit

Beleef televisie alsof u er zelf bij bent

High Definition (HD) is de overtreffende trap van digitale beeldkwaliteit. De beeldkwaliteit en het geluid wordt met HD nóg realistischer weergegeven. Met tot 5 keer scherper beeld en kraakhelder geluid haalt u het beste uit uw abonnement en uw televisie.

 

De beelden zijn gedetailleerder, de kleuren intenser en iedere beweging ziet er levensecht uit. Met een spannende actiefilm of uw favoriete soapserie, u heeft het gevoel dat u er zelf bij bent.

 
 
 
Electronische Programma Gids

TV-gids

Alles binnen handbereik

Er valt voor iedereen altijd iets te zien. Sport, series, cultuur, muziek en lifestyle. En met de overzichtelijke tv-gids vindt u direct heel gemakkelijk een leuk programma.

 
 
Maak van uw iPad of iPhone een afstandsbediening

Horizon Go-app

Bedien uw tv met tablet of smartphone

Gebruik uw tablet of smartphone als afstandsbediening voor Horizon TV. Of zoek naar tv-programma’s, films en series zonder dat u van zender verandert op tv.