Stap binnen in onze digitale wereld

UPC Live

In de digitale wereld van UPC is van alles te ontdekken. Surf razendsnel over internet, bekijk de leukste tv-programma's en bel voordelig met vrienden en familie. Allemaal via de kabelaansluiting die al in uw huis ligt. Dat is de kracht van ons Digital Network.

 

Stap binnen, en laat u verbazen. Met UPC haalt u altijd het beste uit uw abonnement. More power, more joy. 

Welkom bij UPC

Gratis WifiSpots van UPC

Gratis internet op meer dan 500.000 plekken in Nederland. U logt éénmalig in, daarna bent u automatisch verbonden. Meld u direct aan om hier gebruik van te maken.

 
 

Online tv-kijken

Maak van uw computer, laptop, tablet of smartphone een televisie. Gratis voor al onze Interactieve Digitale TV en Internet-klanten.

 
 

Optimale internetverbinding

Graag leggen wij u uit wat invloed heeft op snelheid van uw internetverbinding, en wat u kunt doen om deze te verbeteren.

 
 

Duizenden films en series

Bepaal met MyPrime van UPC helemaal zelf wat er op tv is. Kies uit 1000 films en 1000 afleveringen van series. U kijkt wat u wilt, zo vaak u wilt. Onbeperkt.

 
 

Overal in huis digitale tv

Digitale kwaliteit, met het gemak van de analoge kabel. U kunt met Digitale Kabel TV & Radio zoveel televisies aansluiten als u wilt: zonder digitale ontvanger.

 
 

Nieuws en aanbiedingen

Ontvang speciale aanbiedingen, upgrades en belangrijke informatie over uw UPC-account. Schrijf u in voor onze e-mailings.

 
 

Direct naar

Games

UPC

Speel de spannendste 3D-multiplayer games op Bigpoint.com

UPC

Speel direct online of download de leukste spellen op Zylom.com