Altijd 5.000 films en series in huis

UPC On Demand  

 

Met UPC On Demand hoeft u de bank niet meer af om de beste films en series te bekijken. Met één druk op de knop heeft u toegang tot ruim 5.000 films en series. Met topfilms, series, kinderpogramma’s tot aan documentaires en concerten. Die bekijkt u wanneer u daar zin in heeft.

 

Bij UPC On Demand is er voor ieder wat wils. Voor een gezellige avond hoeft u de deur niet meer uit. De allernieuwste filmpremières beginnen gewoon bij u thuis.

 

Alle films en series op een rij

Het aanbod van UPC On Demand is zo groot dat u er gerust in kunt verdwalen. Daarom zoekt u in het On Demand Overzicht gemakkelijk naar uw favoriete films en series.

 

De nieuwste films direct in huis

Vers uit Hollywood en nu al te zien op uw tv: dat is UPC On Demand. Sfeervolle familiefilms tot meeslepende thrillers bekijkt u gewoon thuis.


 

Een videotheek op uw televisie

Met elke maand vele mooie filmpremières op UPC On Demand kijkt u altijd naar de beste en nieuwste films. En dat in HD-kwaliteit, of zelfs in 3D. Gewoon op uw tv.


 

 
On Demand

Hoe werkt UPC On Demand?

Het is heel eenvoudig. Met de On Demand-knop van uw afstandsbediening, komt u direct in het UPC On Demand-menu terecht. Hier kunt u bladeren door films, series en andere genres. U bestelt een film met één druk op de knop en al vanaf € 0,99.

Terug naar boven