Televisie alsof u er middenin zit

HD-zenders in HD-kwaliteit

 

Met een televisie die HD ondersteunt kunt u televisie kijken in HD-kwaliteit. Dat is beeld en geluid dat nóg scherper en zuiverder is dan digitale beeldkwaliteit. Scherper dan haarscherp, superieur geluid: dat is HD. Met Digitale TV van UPC kunt u kiezen voor het abonnement Interactieve Digitale TV Royaal, waarmee u alle beschikbare HD-zenders ontvangt. En in ieder tv-abonnement krijgt u standaard 3 tv-zenders in HD.

 

 

Uw woonkamer een thuisbioscoop

Met HD-televisie schakelt u over op het allerbeste beeld en geluid (Dolby Digital 5.1). Kleuren op het beeld zijn intenser, de beelden gedetailleerder en iedere beweging ziet er levensecht uit. Zo wordt uw eigen bank in de woonkamer een heuse thuisbioscoop.

Ruim tv-zenderaanbod in HD-kwaliteit

Met UPC kunt u naar 50 tv-zenders in HD-kwaliteit kijken. In het tv-abonnement Royaal ontvangt u alle beschikbare HD-zenders. Met meer dan 30 HD-zenders kunt u de meeste bekende en populaire zenders in deze sublieme kwaliteit ontvangen.

Haal meer uit Digitale TV met HD

HD is de overtreffende trap van digitale beeldkwaliteit. De beeldkwaliteit en het geluid wordt met HD-tv nóg realistischer weergegeven. Met tot 5 keer scherper beeld en kraakhelder geluid haalt u het beste uit Digitale TV van UPC.

 
 

HDTV van UPC in beeld

 

Hoe scherp is nu het beeld van digitale televisie met HD-kwaliteit nu echt? En wat is het verschil tussen haarscherpe digitale beeldkwaliteit en nóg scherpere HD-kwaliteit? Wij laten u graag zien hoe het zit met beeldkwaliteit in onze video.

HD-zenders bij UPC

 

Bij ieder abonnement op Digitale TV ontvangt u bij UPC een aantal HD-zenders. Zo kijkt u altijd in HD-kwaliteit naar de Nederland 1, 2 en 3.

De HD-zenders bij TV Starter

 

 1. Nederland 1 HD
 2. Nederland 2 HD
 3. Nederland 3 HD
 4. RTL 4 HD
 5. RTL 5 HD
 6. RTL 7 HD
 7. RTL 8 HD
 8. SBS 6 HD
 9. Net 5 HD
 10. Veronica HD
 11. Canvas HD
 12. Eén HD
 13. Eurosport HD
 14. FOX HD
 15. Discovery HD
De extra HD-zenders bij TV Royaal

Bij een abonnement op het meest uitgebreide tv-pakket Royaal ontvangt u alle beschikbare HD-zenders. UPC breidt haar HD-aanbod voortdurend uit; hier komen dus steeds meer zenders bij. Op dit moment ontvangt u met Digitale TV Royaal 35 HD-zenders in totaal.

 

 1. Canvas HD
 2. Een HD
 3. E! Entertainment HD
 4. MTV HD
 5. Nat Geo HD
 6. Nat Geo Wild HD
 7. Discovery HD
 8. FOXlife
 9. BBC One HD
 10. BBC HD
 11. 24Kitchen HD
 12. Shorts TV HD
 13. Fashion TV HD
 14. Eurosport HD
 15. Animal Planet HD
 16. Nat Geo Wild HD
 17. E!Entertainment HD
 18. MyZen.tv HD
 19. HISTORY HD
 20. Comedy Central HD
 21. Eurosport 2 HD
 22. ARD HD
 23. ZDF HD
 24. 13th Street HD
 25. Syfy HD
 26. TLC HD
Extra zenderpakketten in HD

Maakt u gebruik van een van de Extra zenderpakketten van UPC (zoals Eredivisie Live of Film1), dan kunt u ook alle aangeboden HD-zenders van uw Extra zenderpakket in HD-kwaliteit bekijken. De beschikbare HD-zenders bij onze extra zenders zijn de onderstaande:

 

 1. Sport1 Select HD
 2. Sport1 Voetbal HD
 3. Film1 Première HD
 4. Film1 Action HD
 5. Film1 Spotlight HD
 6. HBO 1 HD
 7. HBO 2 HD
 8. HBO 3 HD
 9. FOX Sports 1 HD
 10. FOX Sports 2 HD
 11. FOX Sports 3 HD
 12. FOX Sports 4 HD
 13. FOX Sports 5 HD
 14. Dorcel XXX HD  
 
Geef uw HD-televisie HDTV

Geef uw HD-televisie HDTV

Heeft u een televisie in huis die geschikt is voor HD-tv? Met een DVI- of HDMI-ingang ondersteunt uw televisie uitzendingen in HD-kwaliteit. HDMI zorgt daarnaast ook voor extra zuiver geluid. De mediaboxen van UPC ondersteunen natuurlijk ook de doorgifte van HD.

Terug naar boven