Iedere crimefan een alibi

RTL Crime

 

Kijk naar de beste misdaadseries uit binnen- en buitenland. Topseries zoals 24, Prison Break, Bones en de CSI-reeks. Ook liefhebbers van traditionele krimi's zitten goed bij RTL Crime. Maar ook misdaadseries van eigen bodem hebben een vaste plek.

 

Elke werkdag is RTL Crime thematisch ingericht met onder andere een CSI-avond, Nederlandse misdaadavond en waargebeurde misdaadverhalen. Dat maakt RTL Crime een zender om naar uit te kijken.

 

Romantische spanningen en zwarte humor

FBI-agent Seeley Booth vormt een team met de gerechtsantropologe Dr. Temperance "Bones" Brennan en haar eigenzinnige team van wetenschappers. Zij moeten de meest verbijsterende en bizarre misdaden ooit oplossen. Ze vertrouwen daarbij op hun instinct, maar ook op ultramoderne onderzoeksprocedures en technieken. Bones is geïnspireerd door de heuse ervaringen van gerechts-antropologe en schrijfster Kathy Reichs. Het onderzoekswerk wordt gecombineerd met romantische spanningen en zwarte humor.

 

Volop Crime Scene Investigation

Het gespecialiseerde team van forensische detectives van Crime Scene Investigation in Las Vegas is altijd onmiddellijk ter plekke wanneer een misdaad gepleegd is. Alleen zij hebben de gespecialiseerde kennis en toegang tot complexe technische en wetenschappelijke methodes om uit te puzzelen wie de dader is en voor gerechtigheid te zorgen. Naast Crime Scene Investigation ziet u bij RTL Crime ook de spannende afleveringen van CSI: New York.

RTL Crime
RTL Crime

Te zien met Interactieve Digitale TV Royaal op kanaal 110.

Met dit abonnement haalt u de ultieme tv-ervaring in huis. Sport, series, kinderprogramma's, cultuur, muziek en lifestyle. U heeft het allemaal binnen handbereik. Naast deze tv-zender ontvangt u nog 110 tv-zenders, waarvan alle beschikbare HD-zenders. Inmiddels zijn dat er 37!

 
 

Met uw persoonlijke Mijn UPC-account past u heel eenvoudig uw huidige abonnement aan. Login met uw account en breid uw abonnement uit met meer tv-zenders, sneller internet of voordelig bellen.

 
 
Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal! Download de gratis app voor Apple of Android.
 
 

Een selectie uit de tv-series van RTL Crime

24 24
Bones Bones
CSI: Miami CSI: Miami
Saving Grace Saving Grace

RTL Crime On Demand

 

Heeft u een aflevering gemist? Of wilt u een favoriete aflevering nog eens bekijken? Druk op de On Demand-knop van uw UPC Afstandsbediening en kijk wanneer u maar wilt afleveringen van series. Gratis en op ieder moment van de dag.

 

Van spannende crimeseries zijn er ook afleveringen tegen betaling beschikbaar. Het aanbod wordt maandelijks vernieuwd.

Mis niets meer van deze tv-zender

Neem tot 4 programma's tegelijkertijd op met de Horizon Mediabox. Dat kan zelfs op afstand via internet, tablet en smartphone. Zo hoeft u nooit meer iets te missen van uw favoriete tv-zenders.

 

Daarnaast kunt u live tv pauzeren en terugspoelen. En natuurlijk gebruikmaken van alle interactieve diensten van UPC On Demand en TV Gemist.

Terug naar boven

TV-zenderoverzicht

Met digitale televisie van UPC zoekt u nooit lang naar een leuk programma. Met een ruim aanbod aan tv-zenders is er voor ieder wat wils. En alles in perfecte digitale kwaliteit. Bekijk het volledige tv-zenderoverzicht voor alle zenders.