RTL Crime

RTL Crime geeft iedere crimefan een alibi, met Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s van de hoogste kwaliteit.

Zeven dagen per week, 24 uur per dag biedt RTL Crime misdaad en detectiveseries van de bovenste plank. Elke werkdag staat in het teken van een bepaald thema. Zo is er een Nederlandse misdaadavond, een CSI-avond, een avond met uitsluitend Amerikaanse crimeprogramma’s, een Europese misdaadavond en een avond met alleen waargebeurde misdaadverhalen.

RTL Crime
RTL Crime

Te zien met Digitale TV Royaal & HD op kanaal 110.

RTL Crime On Demand

RTL Crime is ook als zender On Demand beschikbaar. Als u RTL Crime ontvangt, kunt u gebruik maken van een gratis On Demand aanbod, dat op ieder moment van de dag te bekijken is. Een kleine selectie van het gratis aanbod: 'CSI Las Vegas', 'The Real NCIS', 'Crime Town USA', 'Forensic Files' en 'Real Interrogations'. Aanvullend zijn er ook verschillende spannende crimeseries tegen een kleine betaling beschikbaar. Vanaf januari komt de hele serie van 'Baantjer' op RTL Crime On Demand. Het aanbod wordt maandelijks aangevuld en vernieuwd.

 

Hoe maak ik gebruik van RTL Crime On Demand?

Druk op de rode knop op kanaal 110, of kies via het On Demand portaal op uw televisie voor TV-zenders.

Deze tv-zender ziet u met een abonnement op Interactieve Digitale TV Royaal. Met dit abonnement haalt u de ultieme tv-ervaring in huis. Sport, series, kinderprogramma's, cultuur, muziek en lifestyle. U heeft het allemaal binnen handbereik.

Naast deze tv-zender ontvangt u nog 110 tv-zenders, waarvan alle beschikbare HD-zenders in haarscherpe HD-kwaliteit. Inmiddels zijn dat er 35!

Met uw persoonlijke Mijn UPC-account past u heel eenvoudig uw huidige abonnement aan. Breid uw abonnement uit met meer tv-zenders, sneller internet of voordelig bellen.

 

Een selectie uit het aanbod van RTL Crime

24 24
Bones Bones
CSI: Miami CSI: Miami
Prison Break Prison Break
Saving Grace Saving Grace
Psychic Kids Psychic Kids
Mis niets meer van deze tv-zender

Mis niets meer van deze tv-zender

Neem tot 4 programma's tegelijkertijd op met de Horizon Mediabox. Dat kan zelfs op afstand via internet, tablet en smartphone. Zo hoeft u nooit meer iets te missen van uw favoriete tv-zenders.

 

Daarnaast kunt u live tv pauzeren en terugspoelen. En natuurlijk gebruikmaken van alle interactieve diensten van UPC On Demand en TV Gemist.

Terug naar boven

TV-zenderoverzicht

Met digitale televisie van UPC zoekt u nooit lang naar een leuk programma. Met een ruim aanbod aan tv-zenders is er voor ieder wat wils. En alles in perfecte digitale kwaliteit. Bekijk het volledige tv-zenderoverzicht voor alle zenders.