MGM Channel

MGM Channel vertoont 24 uur per dag zorgvuldig geselecteerde films uit de beroemde Metro-Goldwyn-Mayer filmcollectie, de grootste moderne filmcollectie ter wereld.

Metro-Goldwyn-Mayer is sinds lange tijd een klassiek icoon, met de beroemde brullende leeuw als handelsmerk van zijn gerenommeerde reputatie. Sinds het bedrijf in 1924 werd opgericht, heeft het met trots de filmgeschiedenis mee helpen creëren en vormen en wereldwijd kijkers verblijd met entertainment van ongekende kwaliteit.

MGM Channel
MGM Channel

Te zien met Interactieve Digitale TV Royaal op kanaal 120.

Kijk MGM Channel On Demand

Als digitale tv-klant van UPC geniet u van vele extra’s. Zo kunt u met UPC Digitale TV programma’s van tv-zenders kijken wanneer u dat uitkomt. Ga naar het MGM Channel op kanaal 109 en druk op de rode knop voor een overzicht van alle extra films.

 

Er zijn maandelijks meer dan 30 MGM films On Demand te bekijken. Van klassieke westerns tot romantische komedies of de engste horror films MGM heeft voor ieder wat wils! Het filmaanbod in de MGM bibliotheek wordt iedere maand met nieuwe titels ververst.

Deze tv-zender ziet u met een abonnement op Interactieve Digitale TV Royaal. Met dit abonnement haalt u de ultieme tv-ervaring in huis. Sport, series, kinderprogramma's, cultuur, muziek en lifestyle. U heeft het allemaal binnen handbereik.

Naast deze tv-zender ontvangt u nog 110 tv-zenders, waarvan alle beschikbare HD-zenders in haarscherpe HD-kwaliteit. Inmiddels zijn dat er 35!

Met uw persoonlijke Mijn UPC-account past u heel eenvoudig uw huidige abonnement aan. Breid uw abonnement uit met meer tv-zenders, sneller internet of voordelig bellen.

 

Een selectie uit het aanbod van MGM Channel

Five Guns West Five Guns West
Two Weeks Two Weeks
Married to the Mob Married to the Mob
Love at Large Love at Large
Manhattan Manhattan
Marie a True Story Marie a True Story
Mis niets meer van deze tv-zender

Mis niets meer van deze tv-zender

Neem tot 4 programma's tegelijkertijd op met de Horizon Mediabox. Dat kan zelfs op afstand via internet, tablet en smartphone. Zo hoeft u nooit meer iets te missen van uw favoriete tv-zenders.

 

Daarnaast kunt u live tv pauzeren en terugspoelen. En natuurlijk gebruikmaken van alle interactieve diensten van UPC On Demand en TV Gemist.

Terug naar boven

Liefhebbers van MGM Channel bekeken ook

TV-zenderoverzicht

Met digitale televisie van UPC zoekt u nooit lang naar een leuk programma. Met een ruim aanbod aan tv-zenders is er voor ieder wat wils. En alles in perfecte digitale kwaliteit. Bekijk het volledige tv-zenderoverzicht voor alle zenders.