De grootste moderne filmcollectie ter wereld

MGM Channel

 

Metro-Goldwyn-Mayer is sinds lange tijd een klassiek icoon, met de beroemde brullende leeuw als handelsmerk. Sinds 1924 helpt Metro-Goldwyn-Mayer mee met de filmgeschiedenis te creëren. Wereldwijd verblijden zij kijkers met entertainment van ongekende kwaliteit.

 

Kijk 24 uur per dag naar zorgvuldig geselecteerde films uit de Metro-Goldwyn-Mayer-filmcollectie. Met MGM Channel herleeft u oude tijden weer helemaal opnieuw.

 

De geschiedenis van Metro-Goldwyn-Mayer

De studio is het resultaat van een fusie tussen drie filmproductiehuizen in 1924: Metro Pictures Corporation, Goldwyn Pictures Corporation en Louis B. Mayer Pictures. Alhoewel het door bioscoopmagnaat Marcus Loew beheerde Metro Pictures de financiële overhand had binnen de fusie, nam Metro-Goldwyn-Mayer de levensspreuk, het logo en de filmstudiofaciliteiten van Goldwyn Pictures aan. Deze drie kenmerken van de nieuwe filmstudio zijn nog beroemd, vooral het beeldmerk Leo.

 

Sony Pictures

Voorheen bezat het filmbedrijf ook een van de grootste filmstudio's ooit, MGM Studios. Deze studio's werden in de jaren '80 door MGM verkocht en in 1990 kocht Sony Pictures de studiofaciliteiten op. Gelijk na de overname werden de studio's hernoemd naar Sony Pictures Studios en sinds Metro-Goldwyn-Mayer weer verwant is aan Sony Pictures betrekt MGM de studio's wederom na vele jaren om films te produceren.

MGM Channel
MGM Channel

Te zien met Interactieve Digitale TV Royaal op kanaal 120.

Met dit abonnement haalt u de ultieme tv-ervaring in huis. Sport, series, kinderprogramma's, cultuur, muziek en lifestyle. U heeft het allemaal binnen handbereik. Naast deze tv-zender ontvangt u nog 110 tv-zenders, waarvan alle beschikbare HD-zenders. Inmiddels zijn dat er 37!

 
 

Met uw persoonlijke Mijn UPC-account past u heel eenvoudig uw huidige abonnement aan. Login met uw account en breid uw abonnement uit met meer tv-zenders, sneller internet of voordelig bellen.

 
 
Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal! Download de gratis app voor Apple of Android.
 

Een selectie uit het aanbod van MGM Channel

Married to the Mob Married to the Mob
Manhattan Manhattan
Five Guns West Five Guns West
Love at Large Love at Large

MGM On Demand

 

Maandelijks zijn meer dan 30 films uit de MGM-collectie ook on demand te bekijken. Van klassieke westerns tot romantische komedies. Of de engste horrorfilms, MGM heeft voor ieder wat wils.

 

Druk op de On Demand-knop van uw UPC Afstandsbediening, kies voor tv-zenders en vervolgens voor MGM Channel. Hier ziet u alle films die u met uw abonnement kunt bekijken.

Mis niets meer van deze tv-zender

Neem tot 4 programma's tegelijkertijd op met de Horizon Mediabox. Dat kan zelfs op afstand via internet, tablet en smartphone. Zo hoeft u nooit meer iets te missen van uw favoriete tv-zenders.

 

Daarnaast kunt u live tv pauzeren en terugspoelen. En natuurlijk gebruikmaken van alle interactieve diensten van UPC On Demand en TV Gemist.

Terug naar boven

Liefhebbers van MGM Channel bekeken ook

TV-zenderoverzicht

Met digitale televisie van UPC zoekt u nooit lang naar een leuk programma. Met een ruim aanbod aan tv-zenders is er voor ieder wat wils. En alles in perfecte digitale kwaliteit. Bekijk het volledige tv-zenderoverzicht voor alle zenders.