Hoogwaardige sportprogramma's, films en series

FOX

 

FOX heeft een eigen karakter. Kijk naar live sportprogramma's, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen en interviews. Bekende gezichten als Toine van Peperstraten en Jan van Halst nemen u mee het veld op, en geven graag hun professionele mening over de sport.

 

Naast topsport ziet u bij FOX ook de beste films en internationale topseries. Zo heeft u hoogwaardige sportprogramma's, films en series bij elkaar op één kanaal.

 

The Michael J. Fox Show

De nieuwe serie The Michael J. Fox Show is geïnspireerd op het leven van Michael J. Fox. Hier draait het om Henry, één van de populairste nieuwslezers van New York. Ook bij hem wordt de ziekte Parkinson geconstateerd, waarna hij besluit zijn carrière op een laag pitje te zetten. Vijf jaar later wordt Mike steeds onrustiger en besluit dat het tijd is om weer aan het werk te gaan. Zijn baas ziet hem graag terug, en zijn familie ziet hem graag het huis verlaten.

 

Denny Crane!

Een uitzonderlijke combinatie van bijtende maatschappelijke satire, bloedstollend drama en compromisloze humor. Bizarre zaken die onmogelijk te winnen zijn, worden door het advocatenkantoor Crane, Pool and Schmidt op wonderlijke wijze toch gewonnen. Boston Legal is een geweldige serie over advocaten, met in de hoofdrollen Emmy®Award-winnaars James Spader, Candice Bergen en William Shatner.

FOX
FOX

Te zien met Interactieve Digitale TV Starter op kanaal 11.

Met het brede aanbod aan tv-zenders, films en series wordt kiezen een luxeprobleem. En met Interactieve Digitale TV Starter ziet u alles in perfecte digitale kwaliteit.

 
 

Met uw persoonlijke Mijn UPC-account past u heel eenvoudig uw huidige abonnement aan. Login met uw account en breid uw abonnement uit met meer tv-zenders, sneller internet of voordelig bellen.

 
 
Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal! Download de gratis app voor Apple of Android.
 
 

Een selectie uit aanbod van FOX

The Walking Dead The Walking Dead
The Bridge The Bridge
Ripper Street Ripper Street
Da Vinci's Demons Da Vinci's Demons

Internationale topseries

 

Bij FOX ziet u maar liefst 6 internationale topseries. Van vleesetende zombies tot de hilarische avonturen van de familie Simpson.

 

Veel series die u bij FOX ziet, zijn bekroond met prestigeuze prijzen en hebben vele nominaties in de wacht gesleept. Niet voor niets is FOX een zender die u al snel aan uw favorieten zal toevoegen.

Live het laatste voetbalnieuws

Hoe ziet uw ideale voetbalavond eruit? Sowieso op de maandagavond, toch? Met de Eredivisie, Premier League, en het allerbeste bekervoetbal uit binnen- en buitenland. Kortom, weten wat er speelt. U ziet het allemaal, bij FOX Voetbal.

The Bridge

Een hedendaagse misdaadserie waarin de spanningen bij de grens tussen Amerika en Mexico uitgelicht worden. The Bridge volgt Sonya Cross van El Paso PD en haar Mexicaanse collega Marco Ruiz van Chihuahua State Police. Samen onderzoeken ze een reeks moordzaken aan de grens, waar illegale immigratie, drugshandel, geweld en prostitutie welig tiert. The Bridge is gebaseerd op de Scandinavische hitserie Bron, die zich afspeelt bij de grens van Denemarken en Zweden.

Da Vinci's Demons

Volg het verhaal van één van 's werelds grootste genieën tijdens zijn turbulente jeugd in het Florence uit de Renaissance. Als 25-jarige inwoner ontpopt Da Vinci zich tot kunstenaar, uitvinder, ridder, minnaar, dromer en idealist die niet alleen de toekomst ziet, maar ook kneedt. Hij wordt een soort superheld met buitengewone talenten en intelligentie, maar tegelijkertijd moet hij ook leren leven met de beperkingen van zijn eigen realiteit en omgeving.

The Walking Dead

The Walking Dead is een serie vol spanning en drama over het overleven in een wereld omgeven door vleesetende zombies. Het verhaal is gebaseerd op de door Robert Kirkman bedachte gelijknamige comic. Zowel in Nederland als in Amerika heeft The Walking Dead inmiddels een grote schare fans opgebouwd.

Mis niets meer van deze tv-zender

Neem tot 4 programma's tegelijkertijd op met de Horizon Mediabox. Dat kan zelfs op afstand via internet, tablet en smartphone. Zo hoeft u nooit meer iets te missen van uw favoriete tv-zenders.

 

Daarnaast kunt u live tv pauzeren en terugspoelen. En natuurlijk gebruikmaken van alle interactieve diensten van UPC On Demand en TV Gemist.

Terug naar boven

Liefhebbers van FOX bekeken ook

TV-zenderoverzicht

Met digitale televisie van UPC zoekt u nooit lang naar een leuk programma. Met een ruim aanbod aan tv-zenders is er voor ieder wat wils. En alles in perfecte digitale kwaliteit. Bekijk het volledige tv-zenderoverzicht voor alle zenders.