Dé familiezender voor jong en oud

Disney Channel

 

Disney Channel is dé familiezender met de allerleukste series en films. Volg elke dag de avonturen van Violetta en haar vrienden, of maak muziek met Austin & Ally. Alle series en films op Disney Channel zijn van het wereldberoemde Disney-merk en staan garant voor vele uren kijkplezier.

 

Bovendien zijn alle programma's, series en films Nederlands gesproken. Zo kunnen kinderen van alle leeftijden genieten van hun favoriete Disney-karakters.

 

Elke dag de beste Disney-films in première

Voor de allerleukste films zit u bij Disney Channel goed. Elke maandag tot en met donderdag ziet u om 16:00 uur de beste Disney-films in Disney Movie Magic. En elke zaterdag om 09:30 uur de enige echte Must See Movie, die uw kinderen absoluut een keer gezien moeten hebben. Eigenlijk zijn deze films zo leuk, die wilt u zelf ook wel zien!

 

Televisie voor de allerkleinsten

's Ochtends tovert Disney Channel zich om tot Disney Junior. Met onder andere Jake en de Nooitgedachtland Piraten, Sofia het Prinsesje en De Speelgoeddokter. Zo is Disney Channel de hele dag door een tv-zender waar kinderen de leukste avonturen beleven. En die avonturen zijn zo leuk dat u ze natuurlijk ook samen met uw kinderen kunt beleven.

Disney Channel
Disney Channel

Te zien met Digitale Kabel TV & Radio op kanaal 20.

Met Digitale Kabel TV & Radio ontvangt u ruim 30 tv-zenders in analoge én digitale beeldkwaliteit. Gewoon via de kabelaansluiting die al in uw huis ligt. Zo kijkt u op al uw televisies in huis naar het brede aanbod aan tv-zenders. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of op zolder.

 
 

Met uw persoonlijke Mijn UPC-account past u heel eenvoudig uw huidige abonnement aan. Login met uw account en breid uw abonnement uit met meer tv-zenders, sneller internet of voordelig bellen.

 
 
Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal! Download de gratis app voor Apple of Android.
 
 

Een selectie uit de programma's van Disney Channel

Violetta Violetta
Dog with a Blog Dog with a Blog
Austin & Ally Austin & Ally
Jessie Jessie

Disney On Demand

 

Met Interactieve Digitale TV kijkt u programma's van Disney gewoon wanneer het u uitkomt. Druk op de rode knop van uw UPC Afstandsbediening en kies voor tv-zenders. Kies voor Disney On Demand en bekijk de leukste programma's, series en films.

 

U kunt programma's pauzeren, terug- en vooruitspoelen. Net zoals bij een DVD.

Zing samen met Austin de sterren van de hemel

Zing samen met Austin de sterren van de hemel

Austin is een spontane muzikant en artiest, en Ally is een slimme maar verlegen songwriter. Samen met hun vrienden vormen ze een onstuitbaar muzikaal team dat maar al te graag wil doorbreken in de muziekwereld. En misschien lukt het ze nog ook!

 

De avonturen van Austin & Ally zijn elke dag te zien bij Disney Channel.

Terug naar boven

Mis niets meer van deze tv-zender

Neem tot 4 programma's tegelijkertijd op met de Horizon Mediabox. Dat kan zelfs op afstand via internet, tablet en smartphone. Zo hoeft u nooit meer iets te missen van uw favoriete tv-zenders.

 

Daarnaast kunt u live tv pauzeren en terugspoelen. En natuurlijk gebruikmaken van alle interactieve diensten van UPC On Demand en TV Gemist.

Terug naar boven

Liefhebbers van Disney Channel bekeken ook

TV-zenderoverzicht

Met digitale televisie van UPC zoekt u nooit lang naar een leuk programma. Met een ruim aanbod aan tv-zenders is er voor ieder wat wils. En alles in perfecte digitale kwaliteit. Bekijk het volledige tv-zenderoverzicht voor alle zenders.