La télévision culturelle franco-allemande

Arte

 

Arte is dé culturele tv-zender met culturele actualiteiten, films, documentaires, geschiedenis, muziek en educatie. Daarnaast ziet u bij Arte speciale programma's rondom een thema. Bijvoorbeeld muziekdocumentaires van een artiest of groep, of filmklassiekers die u gezien moet hebben. Ook opera en klassieke muziekvoorstellingen komen uitgebreid aan bod.

 

Programma's van Arte worden zowel in het Frans als Duits uitgezonden. Arte: la chaîne de télévision que vous voulez en voir plus.

 

Openheid, respect en vriendelijkheid

Arte brengt mensen dichterbij elkaar. Vooral mensen in Europa. De programma's van Arte sporen aan om na te denken en te emotioneren. Arte is een tv-zender waar passies en dromen op een vriendelijke manier worden ervaren. Op een unieke manier waar iedereen binnen het multiculturele publiek zich in kan vinden.

 

Klassiek, alternatief en vernieuwend

Naast actualiteiten in het nieuwsprogramma Arte Journal ziet u bij Arte veel films en documentaires. Klassiek, alternatief of juist heel vernieuwend. Dat maakt Arte voor iedereen een interessante tv-zender om naar te kijken. En dat kan gewoon 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Arte
Arte

Te zien met Interactieve Digitale TV Starter op kanaal 318.

Met het brede aanbod aan tv-zenders, films en series wordt kiezen een luxeprobleem. En met Interactieve Digitale TV Starter ziet u alles in perfecte digitale kwaliteit.

 
 

Met uw persoonlijke Mijn UPC-account past u heel eenvoudig uw huidige abonnement aan. Login met uw account en breid uw abonnement uit met meer tv-zenders, sneller internet of voordelig bellen.

 
 
 
 

Een selectie uit het aanbod van Arte

Arte Journal Arte Journal
La Venitienne La Venitienne
Copacabana Copacabana
Sommer in Orange Sommer in Orange

Frans-Duitse cultuur

 

Kwaliteit, variatie en diepte. Dit hebben de programma's van Arte met elkaar gemeen. Van alle programma's komt bijna de helft uit Duitsland en Frankrijk. De andere programma's komen uit verschillende landen binnen Europa.

 

Dit maakt het aanbod van Arte niet alleen heel rijk, maar vooral heel divers.

Mis niets meer van deze tv-zender

Neem tot 4 programma's tegelijkertijd op met de Horizon Mediabox. Dat kan zelfs op afstand via internet, tablet en smartphone. Zo hoeft u nooit meer iets te missen van uw favoriete tv-zenders.

 

Daarnaast kunt u live tv pauzeren en terugspoelen. En natuurlijk gebruikmaken van alle interactieve diensten van UPC On Demand en TV Gemist.

Terug naar boven

Liefhebbers van Arte bekeken ook

TV-zenderoverzicht

Met digitale televisie van UPC zoekt u nooit lang naar een leuk programma. Met een ruim aanbod aan tv-zenders is er voor ieder wat wils. En alles in perfecte digitale kwaliteit. Bekijk het volledige tv-zenderoverzicht voor alle zenders.