Net dat beetje meer

AMC Channel

 

Opgericht uit liefde voor echt vakmanschap en bijzondere verhalen biedt AMC veelgeprezen films en exclusieve series. De content die AMC biedt is baanbrekend te noemen maat tegelijk populair en toch exclusief. Het brengt het publiek meer verdieping, meer verrijking; net dat ietsje meer dan een doorsnee kanaal.

 

De afgelopen 10 jaar heeft AMC heel wat succesvolle en awardwinnende fictiereeksen op de Amerikaanse televisieschermen getoond. Bijvoorbeeld The Walking Dead, Mad Men en Breaking Bad.

 

Halt and Catch Fire

AMC Channel brengt u de gloednieuwe en veelgeprezen dramaserie HACF. Halt and Catch Fire speelt zich af aan het begin van de jaren ’80. De serie gaat over de ontwikkeling van de computerindustrie, een jaar nadat IBM de markt domineerde met de lancering van de IBM PC. Wanneer een voormalige IBM-functionaris, een topingenieur en wispelturig wonderkind in dienst neemt, zetten beiden hun toekomst op het spel in een geheim PC-project.

 

The Divide

Een officier van justitie ontdekt nieuw bewijs dat leidt tot de heropening van een sensationele moordzaak. The Divide toont aan hoe in het moderne juridische systeem, de waarheid co-existeert naast ambitie, ethiek, politiek en ras.

AMC Channel
AMC Channel

Te zien met Interactieve Digitale TV Royaal op kanaal 120.

Met dit abonnement haalt u de ultieme tv-ervaring in huis. Sport, series, kinderprogramma's, cultuur, muziek en lifestyle. U heeft het allemaal binnen handbereik. Naast deze tv-zender ontvangt u nog 110 tv-zenders, waarvan alle beschikbare HD-zenders. Inmiddels zijn dat er 37!

 
 

Met uw persoonlijke Mijn UPC-account past u heel eenvoudig uw huidige abonnement aan. Login met uw account en breid uw abonnement uit met meer tv-zenders, sneller internet of voordelig bellen.

 
 
 
 

Een selectie uit het aanbod van AMC Channel

The Divide The Divide
Hell On Wheels Hell On Wheels
Halt and Catch Fire Halt and Catch Fire
Raging Bull Raging Bull

Ruime verspreiding

 

AMC kent een ruime verspreiding in Noord-Amerika en zal in de komende maanden ook beschikbaar zijn in meer dan 120 landen en regio's in Europa, Azië, Latijns-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten.

 

AMC is een van de troeven van AMC Networks Inc. en is als topentertainment product beschikbaar in HD en SD en via alle platformen.

Mis niets meer van deze tv-zender

Neem tot 4 programma's tegelijkertijd op met de Horizon Mediabox. Dat kan zelfs op afstand via internet, tablet en smartphone. Zo hoeft u nooit meer iets te missen van uw favoriete tv-zenders.

 

Daarnaast kunt u live tv pauzeren en terugspoelen. En natuurlijk gebruikmaken van alle interactieve diensten van UPC On Demand en TV Gemist.

Terug naar boven

Liefhebbers van AMC Channel bekeken ook

TV-zenderoverzicht

Met digitale televisie van UPC zoekt u nooit lang naar een leuk programma. Met een ruim aanbod aan tv-zenders is er voor ieder wat wils. En alles in perfecte digitale kwaliteit. Bekijk het volledige tv-zenderoverzicht voor alle zenders.