Kijk smakelijk

24Kitchen

 

Tover uw eigen keuken om tot een vijfsterren restaurant met 24Kitchen. Zet de lekkerste en meest gevarieerde gerechten op tafel, en laat u inspireren. Gezond, makkelijk en verantwoord. In alle programma's geven de chefs handige tips en recepten om op uw boodschappenlijstje te zetten. De recepten op 24Kitchen komen zowel uit binnen- als buitenland.

 

Ga mee op een uniek en exclusief smaakavontuur met 24Kitchen. Elk programma van 24Kitchen smaakt al snel naar meer.

 

Iedereen wordt een keukenprins(es)

Kijk 24 uur per dag en 7 dagen per week naar de beste kookprogramma's. Bekende chefkoks zoals Jamie Oliver, Donna Hay, Anthony Bourdain en Rudolph van Veen laten u zien met welke ingrediënten de lekkerste diners bereidt. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zij laten het stap voor stap zien, zodat het voor iedereen te volgen is.

 

Gezond, snel en lekker

In het programma De Makkelijke Maaltijd koken Rudolph van Veen en zijn vijf jonge talenten doordeweekse maaltijden voor u. Maaltijden die altijd gezond, lekker en vooral snel te bereiden zijn. Handig als u na het werk geen zin hebt om urenlang in de keuken te staan.

24Kitchen
24Kitchen

Te zien met Interactieve Digitale TV Starter op kanaal 24.

Met het brede aanbod aan tv-zenders, films en series wordt kiezen een luxeprobleem. En met Interactieve Digitale TV Starter ziet u alles in perfecte digitale kwaliteit.

 
 

Met uw persoonlijke Mijn UPC-account past u heel eenvoudig uw huidige abonnement aan. Login met uw account en breid uw abonnement uit met meer tv-zenders, sneller internet of voordelig bellen.

 
 
Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal! Download de gratis app voor Apple of Android.
 
 

Een selectie uit de programma's van 24Kitchen

De Makkelijke Maaltijd De Makkelijke Maaltijd
Grenzeloos Koken Grenzeloos Koken
Jamie's Chef Jamie's Chef
Taste of Life Taste of Life

Dat smaakt naar meer

 

De Makkelijke Maaltijd, The Taste of Cooking, Jamie's Kitchen, Rudolph's Bakery. Het zijn slechts een paar programma's uit het gevarieerde aanbod van 24Kitchen. In elk programma ziet u hoe de chefs het ene culinaire hoogstandje na het andere op tafel zetten.

 

24Kitchen is een tv-zender die absoluut smaakt naar meer.

Wat de boer niet kent...

Wat de boer niet kent, dat eet hij niet. Een oud-Hollands gezegde, dat tegenwoordig niet langer opgaat nu de buitenlandse keuken Nederland heeft veroverd. Toch zijn er nog steeds gezinnen in ons kikkerland die nog nooit gerechten uit andere landen en culturen hebben gegeten.

 

In dit nieuwe 24Kitchen-programma gaat Rob Kamphues de uitdaging aan en geeft een oer-Hollandse boerenfamilie de rijke ervaring van andere keukens.

Vers, gezond en (h)eerlijk eten

24Kitchen is meer dan alleen een kookkanaal. Laat u inspireren door toegeweide chefs die hun ongetemde passie met u willen delen. Maar u hoeft zelf geen chefkok te zijn om van 24Kitchen te genieten. Maak geweldige gerechten, en geniet ervan met vrienden en familie.

 

Als u eenmaal van 24Kitchen hebt geproefd, kunt u niet meer stoppen.

Mis niets meer van deze tv-zender

Neem tot 4 programma's tegelijkertijd op met de Horizon Mediabox. Dat kan zelfs op afstand via internet, tablet en smartphone. Zo hoeft u nooit meer iets te missen van uw favoriete tv-zenders.

 

Daarnaast kunt u live tv pauzeren en terugspoelen. En natuurlijk gebruikmaken van alle interactieve diensten van UPC On Demand en TV Gemist.

Terug naar boven

Liefhebbers van 24Kitchen bekeken ook

TV-zenderoverzicht

Met digitale televisie van UPC zoekt u nooit lang naar een leuk programma. Met een ruim aanbod aan tv-zenders is er voor ieder wat wils. En alles in perfecte digitale kwaliteit. Bekijk het volledige tv-zenderoverzicht voor alle zenders.