CI+ Module

Geen box met een digitale ontvanger meer nodig   

 

Met de CI+ Module heeft u geen mediabox of extra afstandsbediening nodig om digitale televisie te kijken. U sluit alleen een kabel aan, stopt de CI+ module in uw televisie en u zapt direct met uw eigen afstandsbediening langs het aanbod aan digitale kanalen.

 

De CI+ Module is een klein kaartje dat u in uw televisietoestel kunt steken, als u beschikt over een tv die geschikt is voor CI+. U heeft geen extra kastje nodig om digitale televisie te kijken én u kunt gewoon van uw eigen afstandsbediening gebruik blijven maken.

 

Geen dradenspaghetti met de CI+ Module

Hoe werkt de CI+ Module?

Soms wilt u alleen maar digitale tv kijken. Bij vrijwel alle digitale tv-abonnementen krijgt u een aparte mediabox en afstandsbediening. Maar misschien heeft u daar geen plek voor, of vindt u het gewoon niet mooi.

 

Als alternatief bieden wij de CI+ Module, een kaart die u direct in uw tv kunt steken. Wij laten u graag zien wat het verschil is tussen deze CI+ Module en een mediabox.

 
 

Is mijn TV geschikt voor een CI+ Module?

Om Digitale Televisie van UPC te ontvangen met een CI+ Module moet uw televisie UPC CI+ gecertificeerd zijn. Vul hieronder het merk en type van uw tv in en kijk of uw toestel geschikt is. U kunt ook de volledige lijst met televisietoestellen in PDF downloaden.

Controleer mijn TV

Ja, uw tv is geschikt voor CI+

De CI+ module werkt met tv-softwareversie PV8.8.0 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw televisie voor meer informatie over de software versie.

Nee, uw tv is niet geschikt voor CI+

Beschikt uw tv over een scartaansluiting? Dan is uw televisie wel geschikt voor UPC Digitale TV met een mediabox.

Vul aub uw merk en type hierboven in.

CI+ Module in vergelijking

Met de CI+ Module gebruikt u uw eigen afstandsbediening en heeft u geen losse ontvanger nodig. De Mediabox heeft als extra voordeel dat u Programma Gemist kunt kijken en films kunt bestellen met uw afstandsbediening. Met de Horizon Mediabox en DVR kunt u zelfs programma's pauzeren en opnemen. Onderstaande tabel biedt een complete vergelijking van de verschillende digitale ontvangers.

 

 
HD-ondersteuning
Géén extra afstandsbediening
Interactieve diensten
Als extra ontvanger
Opnemen
Eigen media streamen
CI+ Module
UPC Mediabox
Horizon Mediabox

CI+ voor uw tweede televisie?

Ook digitale televisie kijken op uw tweede TV? Bestel dan eenvoudig de extra CI+ Module. Vergeet niet te controleren of uw televisie geschikt is voor CI+.

Hoe sluit ik de CI+ Module aan?

De CI+ Module is eenvoudig zonder extra apparatuur te installeren. De module wordt naadloos weggewerkt in uw TV. Sluit de kabel aan op uw tv, zoek de digitale zenders en steek vervolgens de module in de tv en geniet van het scherpe beeld en mooie geluid.

 

Handleiding digitale tv-zenders opzoeken

Hoe sluit ik de CI+ Module aan?

Wat is de CI+ Module? Meer informatie Sluiten

CI+ staat voor Common Interface en wordt gebruikt voor digitaal televisie kijken. De CI+ Module is een kaart die u in een CI+ gecertificeerde televisie steekt en die vervolgens digitale televisiesignalen decodeert. Hierdoor kijkt u zonder een externe digitale ontvanger digitale televisie van UPC.

Hoe werkt het? Meer informatie Sluiten

De CI+ Module vervangt het doosje van een aparte digitale ontvanger. De ontvanger is namelijk al in de CI+ gecertificeerde televisie ingebouwd, zodat er geen externe ontvanger meer nodig is.

 

Aan de zij- of achterkant van de tv zit een opening voor de CI+ kaart of uitbreidingssleuf waarin de CI+ Module past. Met als voordelen: minder kabels rondom de televisie en uw gehele televisie is te bedienen met één dezelfde afstandsbediening. Alle CI+ geschikte televisies ondersteunen bovendien HD (High Definition).

Wat heb ik nodig? Meer informatie Sluiten

Voor de CI+ Module moet u in het bezit zijn van een door UPC CI+ gecertificeerde televisie en een abonnement Digitale TV/CI+ Module. Controleer eerst of uw tv geschikt is voor de CI+ Module.

Hoe makkelijk is het installeren? Meer informatie Sluiten

Dit is heel eenvoudig. Heeft u een nieuwe televisie gekocht? Sluit de kabel aan en stel de televisie eerst goed in. Steek vervolgens de module in de televisie. Na een korte installatie van de module en de digitale televisiekanalen bent u klaar om digitaal televisie te kijken. Een extra kastje voor de digitale ontvangst is niet meer nodig.

Wat is het verschil tussen de CI+ Module en de UPC Mediabox? Meer informatie Sluiten

Met de CI+ Module heeft u geen extra ontvanger nodig om digitale televisie te ontvangen, en dat bespaart u ruimte en extra aansluitingen. Daarnaast blijft u gewoon uw huidige vertrouwde afstandsbediening gebruiken.

 

De UPC Mediabox heeft als extra voordeel dat u Programma Gemist kunt kijken en films kunt bestellen met uw afstandsbediening. Met de Mediabox met DVR kunt u ook programma’s opnemen en pauzeren. Beide oplossingen bieden u beter beeld en geluid en kunt u uitbreiden met een HD-abonnement. Ook kunt u gebruikmaken van de UPC TV-gids.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn tv de CI+ Module herkent? Meer informatie Sluiten

Het kan een paar minuten duren voordat uw tv de CI+ Module automatisch herkent. Haal de CI+ Module tijdens dit herkenningsproces niet uit het slot.

Hoe lang duurt het zoeken naar tv-zenders? Meer informatie Sluiten

Dit verschilt per type televisie en kan maximaal 30 minuten duren.

Hoe kan ik de volgorde van de tv-zenders veranderen? Meer informatie Sluiten

De volgorde van de zenders wordt automatisch ingesteld op uw televisie. Kijk in de gebruiksaanwijzing van uw toestel als u de volgorde wilt veranderen.

Hoe maak ik een lijst van favoriete tv-zenders? Meer informatie Sluiten

Dit verschilt per type televisie. Kijk in de handleiding van uw televisietoestel of dit mogelijk is.

Heb ik bij meerdere tv's meerdere CI+ Modules nodig? Meer informatie Sluiten

Ja, u heeft per televisie een CI+ Module nodig om gebruik te kunnen maken van digitale televisie van UPC. U kunt maximaal 2 CI+ Modules of Mediaboxen per huishouden bestellen.