Geen dradenspaghetti meer

CI+ Module

Om digitaal televisie te kijken heeft u geen extra apparatuur meer nodig. U steekt de CI+ Module in uw televisie en sluit uw televisie aan op de kabel. Het analoge signaal wordt automatisch omgezet naar digitaal.

 

De apparatuur zit netjes weggewerkt in uw eigen televisie. Daarnaast blijft u gewoon uw eigen vertrouwde afstandsbediening gebruiken.

 
Extra UPC CI+ Module bestellen

Extra CI+ Module bestellen

Breid uw abonnement uit met een extra CI+ Module. Hiermee bekijkt u uw abonnement ook in de slaapkamer of op zolder. Ook uw abonnement op een extra zenderpakket is te zien met uw extra CI+ Module.

Levering

Bestel uw extra CI+ Module direct online, en ontvang uw bestelling binnen 10 dagen in huis. Gratis met pakketpost van PostNL.

Abonnement

Wij passen automatisch uw abonnement aan. Met uw persoonlijke Mijn UPC-account heeft u altijd inzicht in uw abonnement. U kunt hier ook uw abonnement aanpassen.

 

Per huishouden kunt u over maximaal 2 digitale ontvangers beschikken.

 
 

Let op: Om Digitale Televisie te ontvangen met een CI+ Module moet uw televisie UPC CI+ gecertificeerd zijn. Controleer of uw televisie geschikt is.

 

Controleren

 
 

Bestellen

 • pakket
  0
  bsk_basket_bold
  Extra CI+ Module
  4
 • actie
  99
  bsk_info bsk_last

  Om dit product te bestellen heeft u UPC Digitale Kabel TV & Radio (max. € 18,70 per maand) nodig.

 • eenmalig
  102
  Apparatuurkosten
  0
 • prijs
  101
  bsk_basket_bold
  Prijs per maand
  4

Liever telefonisch bestellen?

Wij bellen u direct gratis terug
Bel mij nu

Ik ben al klant, kan ik dit abonnement bestellen?

 Ja, ook als u al klant bent, kunt u dit bestellen. De prijs voor dit abonnement geldt voor zowel nieuwe als huidige klanten.

 

 Wat gebeurt er met mijn huidige abonnement?

 

Als u uw bestelling plaatst, zetten wij automatisch uw huidige abonnement om naar uw nieuwe abonnement. Kiest u voor sneller internet of meer tv-zenders, dan passen wij dit automatisch aan. Na uw bestelling controleren wij welke apparatuur u al heeft. Zo ontvangt u niets dubbel.

 

 Moet ik extra kosten betalen?

 

 • Als u diensten bestelt waarbij u een (ander) modem, mediabox en/ of een CI+ Module ontvangt, betaalt u eenmalig apparatuurkosten van € 29,-.

 

 

Direct uw abonnement aanpassen

Als u inlogt met uw Mijn UPC-account, kunt u uw huidige abonnement bekijken. En gemakkelijk uw huidige abonnement aanpassen. U ziet meteen in het overzicht wat er voor u verandert. U kunt direct uw aangepaste abonnement bestellen.

 

 

Algemene informatie over uw abonnement aanpassen

Direct aanpassen
 
 

Hoe werkt de CI+ Module?

 

Soms wilt u alleen maar digitale tv kijken. Bij vrijwel alle digitale tv-abonnementen krijgt u een aparte mediabox en afstandsbediening. Maar misschien heeft u daar geen plek voor, of vindt u het gewoon niet mooi. Als alternatief bieden wij de CI+ Module. Dit is een kaart die u direct in uw tv kunt steken.

 
 

Goed om te weten

 

Met de CI+ Module kunt u geen gebruikmaken van interactieve tv-diensten, zoals UPC On Demand en TV Gemist. Kies voor de UPC Mediabox of Horizon Mediabox als u hier wel gebruik van wilt maken.

 
 

Specificaties van de CI+ Module

 

HD-ondersteuning
UPC On Demand
TV Gemist
Herinneringen instellen
Elektronische Programmagids
Opnemen
Pauzeren en terugspoelen
CI+ Module

Hoe lang duurt het voordat mijn tv de CI+ Module herkent?

Het kan een paar minuten duren voordat uw tv de CI+ Module automatisch herkent. Haal de CI+ Module tijdens dit herkenningsproces niet uit het slot.

Hoe lang duurt het zoeken naar tv-zenders?

Dit verschilt per type televisie en kan maximaal 30 minuten duren.

Hoe kan ik de volgorde van de tv-zenders veranderen?

De volgorde van de zenders wordt automatisch ingesteld op uw televisie. Kijk in de gebruiksaanwijzing van uw tv-toestel als u de volgorde wilt veranderen.

Hoe maak ik een lijst van favoriete tv-zenders?

Dit verschilt per type televisie. Kijk in de handleiding van uw tv-toestel of dit mogelijk is.

Heb ik bij meerdere tv's meerdere CI+ Modules nodig?

U heeft per televisie een CI+ Module nodig om gebruik te kunnen maken van digitale televisie van UPC. U kunt maximaal twee digitale ontvangers per huishouden bestellen.

 

Wat is de CI+ Module?

CI+ staat voor Common Interface en wordt gebruikt voor digitaal televisie kijken. De CI+ Module is een kaart die u in een CI+ gecertificeerde televisie steekt, die vervolgens digitale televisiesignalen decodeert. Hierdoor kijkt u zonder een externe digitale ontvanger digitale televisie van UPC.

Hoe werkt het?

De CI+ Module vervangt het de mediabox. De ontvanger om analoog signaal te decoderen naar digitaal is namelijk al in de CI+ gecertificeerde televisies ingebouwd. Zo is er geen externe ontvanger meer nodig.

 

Aan de zij- of achterkant van de tv zit een opening voor de CI+ kaart of uitbreidingssleuf waarin de CI+ Module past. Dit heeft als voordeel dat u minder kabels rondom de televisie nodig heeft. En uw televisie blijft te bedienen met één dezelfde afstandsbediening. Alle CI+ geschikte televisies ondersteunen bovendien HD-beeldkwaliteit (High Definition).

Wat heb ik nodig?

Voor de CI+ Module moet u in het bezit zijn van een door UPC CI+ gecertificeerde televisie en een abonnement op Digitale TV. Controleer eerst of uw tv geschikt is voor de CI+ Module.

Hoe makkelijk is het installeren?

De CI+ Module installeren is heel eenvoudig. Heeft u een nieuwe televisie gekocht? Sluit de kabel aan en stel de televisie eerst goed in. Steek vervolgens de CI+ Module in de televisie. Na een korte installatie van de CI+ Module en de digitale televisiekanalen bent u klaar om digitaal televisie te kijken. Een extra kastje voor de digitale ontvangst is niet meer nodig.

Wat is het verschil tussen de CI+ Module en de UPC Mediabox?

Met de CI+ Module heeft u geen extra ontvanger nodig om digitale televisie te ontvangen. En dat bespaart u ruimte en extra aansluitingen. Daarnaast blijft u gewoon uw huidige vertrouwde afstandsbediening gebruiken.

 

De UPC Mediabox heeft als extra voordeel dat u TV Gemist kunt kijken en films kunt bestellen met uw afstandsbediening.

 

Is mijn TV geschikt voor een CI+ Module?

Om Digitale Televisie van UPC te ontvangen met een CI+ Module moet uw televisie UPC CI+ gecertificeerd zijn. Vul hieronder het merk en type van uw tv in en kijk of uw toestel geschikt is. U kunt ook de volledige lijst met televisietoestellen in PDF downloaden.

Controleer mijn TV

 

Ja, uw tv is geschikt voor CI+

De CI+ module werkt met tv-softwareversie PV8.8.0 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw televisie voor meer informatie over de software versie.

Nee, uw tv is niet geschikt voor CI+

Beschikt uw tv over een scartaansluiting? Dan is uw televisie wel geschikt voor UPC Digitale TV met een mediabox.

Vul aub uw merk en type hierboven in.