Uitleg

WifiSpots installeren

Apparaat instellen

Apparaat instellen op besturingssysteem
Alle apparaten die u wilt gebruiken met WifiSpots van UPC moet u eenmalig instellen. Dit doet u als volgt:

 

1.    Kies op uw apparaat het wifi-netwerk met de naam 'UPC WifiSpots'.

 

2.    Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer hier om wordt gevraagd. Hiervoor is het nodig dat u zich eenmaal aanmeldt via Mijn UPC. Uw gebruikersnaam is gelijk aan uw gebruikersnaam van Mijn UPC. Uw wachtwoord bepaalt u zelf door het éénmalig aanmelden in Mijn UPC.

 

3.    Het eenmalig instellen kan per apparaat en besturingssysteem verschillen. Gebruik het juiste stappenplan hieronder voor een precieze uitleg over het eenmalig instellen van WifiSpots van UPC op uw apparaat.

  


WifiSpots van UPC wordt niet ondersteund op Windows 7. Als u toch gebruik wilt maken van het UPC WifiSpot-netwerk met Windows 7, volg dan onderstaande instructie:

 

U hoeft maar éénmalig uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Een volgende keer maakt uw apparaat automatisch verbinding zodra WifiSpots van UPC beschikbaar is en wifi op het apparaat is ingeschakeld.


Apparaten verbinden met WifiSpots
Veel smartphones, tablets en laptops die voorzien zijn van wifi kunnen verbinding maken met het UPC WifiSpot-netwerk. U moet uw apparaat of apparaten eenmalig instellen.  voor WifiSpots van UPC voordat u verbinding kunt maken.

WifiSpots met meerdere apparaten tegelijk gebruiken
Er is geen maximaal aantal apparaten dat u voor WifiSpots van UPC kunt instellen met uw inloggegevens. Er is wel een maximum aantal apparaten dat u tegelijkertijd kunt verbinden met WifiSpots van UPC. Dit is maximaal 3.


Aantal verbonden apparaten per modem
Er kunnen maximaal 5 apparaten (zoals een smartphone, tablet of laptop) tegelijkertijd met 1 modem in het UPC WifiSpots-netwerk verbonden zijn.

 

Benodigdheden WifiSpots

 

Thuisnetwerk & router

 

Inhoudsopgave

 
 
Proactive Chat

Wilt u chatten?

Er is een chatassistent
beschikbaar om u te helpen.
Wilt u de sessie starten?