Uitleg

Opnemen

Programma opnemen

  1. Selecteer in de TV Gids het programma dat u wilt opnemen. Druk vervolgens op [OK] en kies OPNEMEN. Vervolgens ziet u bij het geselecteerde programma een rode cirkel met een rode stip staan wanneer het programma wordt opgenomen. Is het een toekomstig programma? Dan ziet u alleen een rode cirkel staan. U kunt 4 programma's tegelijkertijd opnemen. Heeft u 2 Horizon Extra Mediaboxen dan kunt u 3 programma's tegelijkertijd opnemen.
  2. U ziet op de mediabox in het rood 'REC' oplichten wanneer er een opname plaatsvindt. Bent u een programma aan het kijken en wilt u het toch graag opnemen? Dan kunt u ervoor kiezen om het deel van het programma dat u al gezien heeft ook op te nemen.
  3. Wilt u een huidige opname pauzeren of stoppen? Selecteer dan het programma dat u opneemt en druk op [OK]. Kies vervolgens PAUZEREN of STOP OPNAME.
  4. Om de instellingen voor opnames aan te passen of de schijfruimte te bekijken en te beheren, gaat u via OPTIES naar INSTELLINGEN. Daar kiest u OPNAMEN EN HERINNERINGEN en vervolgens OPNAMEN.

 

Programma verwijderen

Alle programma's die u heeft opgenomen, vindt u in MIJN MEDIA. Kies voor MIJN OPNAMEN om een overzicht van opgenomen programma's te zien. Selecteer vervolgens de opname die u wilt verwijderen en druk op [OK].

Opgenomen films vindt u in MIJN VIDEO'S.

 

Programma opnemen Horizon Mediabox

 

Opnemen op afstand

 

Series linking (series opnemen)

 

Problemen met opnemen

 

Witte streep in de programma-informatiebalk

 
 
 
 
 
Proactive Chat

Wilt u chatten?

Er is een chatassistent
beschikbaar om u te helpen.
Wilt u de sessie starten?