Hulp bij

Online tv-kijken gebruiken

Hieronder leest u meer informatie over het gebruik van Online tv-kijken.

Benodigdheden voor Online tv-kijken

Online tv-kijken is beschikbaar voor alle klanten*. Het is afhankelijk van uw televisieabonnement tot welke televisiezenders u toegang heeft. Ook heeft u een inlog nodig voor Mijn UPC. Verder moet u Flash en Silverlight installeren om online tv te kijken op uw pc of laptop. Online tv-kijken is alleen beschikbaar in Nederland.

Mijn UPC
U heeft voor Online tv-kijken een inlog nodig voor Mijn UPC om gebruik te maken van alle gemakken. Als u nog geen Mijn UPC inlog heeft, dan kunt u zich direct registreren voor Mijn UPC. Door in te loggen met uw gebruikersnaam voor Mijn UPC worden uw aankopen en verbruikskosten via de UPC-factuur gefactureerd.

Flash
Om deze dienst te gebruiken op uw pc of laptop moet u ook Flash installeren. Dit wordt automatisch aan u aangeboden als u de dienst gaat gebruiken.

Silverlight
Om deze dienst te gebruiken op uw pc of laptop moet u ook Microsoft Silverlight installeren. Dit wordt automatisch aan u aangeboden als u de dienst gaat gebruiken.

 

 

* De volgende klanten kunnen (nog) geen gebruikmaken van Online tv-kijken:

Nieuwe klanten kunnen niet direct gebruikmaken van Online tv-kijken, omdat uw televisieabonnement en inloggegevens voor Mijn UPC eerst geactiveerd moeten worden in onze systemen. Dit duurt maximaal 24 uur.

Zenderaanbod en programmering

 

Instellingen aanpassen

 
Proactive Chat

Wilt u chatten?

Er is een chatassistent
beschikbaar om u te helpen.
Wilt u de sessie starten?