Hulp bij

Online tv-kijken gebruiken

Hieronder leest u meer informatie over het gebruik van Online tv-kijken.

Benodigdheden voor Online tv-kijken

Online tv-kijken is beschikbaar voor klanten met UPC Internet en UPC Interactieve Digitale TV binnen het (Nederlandse) Digital Network van UPC*. Het is afhankelijk van uw digitale televisieabonnement tot welke televisiezenders u toegang heeft. Ook heeft u een inlog nodig voor Mijn UPC. Verder moet u Flash en Widevine installeren om online tv te kijken op uw pc of laptop.

Mijn UPC
U heeft voor Online tv-kijken een inlog nodig voor Mijn UPC om gebruik te maken van alle gemakken. Als u nog geen Mijn UPC inlog heeft, dan kunt u zich direct registreren voor Mijn UPC. Door in te loggen met uw gebruikersnaam voor Mijn UPC worden uw aankopen en verbruikskosten via de UPC-factuur gefactureerd.

Flash
Om deze dienst te gebruiken op uw pc of laptop moet u ook Flash installeren. Dit wordt automatisch aan u aangeboden als u de dienst gaat gebruiken.

Widevine
Om deze dienst te gebruiken op uw pc of laptop moet u ook de Widevine Video Optimizer plugin installeren. Dit wordt automatisch aan u aangeboden als u de dienst gaat gebruiken.

*De volgende klanten kunnen (nog) geen gebruikmaken van Online tv-kijken:

  • Nieuwe klanten kunnen niet direct gebruikmaken van Online tv-kijken, omdat de UPC-diensten en inloggegevens voor Mijn UPC eerst geactiveerd moeten worden in onze systemen. Dit duurt maximaal 24 uur.
  • Klanten met UPC Mobiel Internet, UPC Internet Basis of UPC Interactieve Digitale TV Basis hebben geen toegang.
  • Online tv-kijken is niet beschikbaar via UPC WifiSpots.

 

Zenderaanbod en programmering

 

Instellingen aanpassen