Uitleg

Factuur

Hieronder leest u meer informatie over de verschillende onderdelen van uw factuur. Heeft u vragen over het betalen van uw factuur, bekijk dan de pagina over betalen. Informatie over uw ongefactureerde verbruik vindt u op de pagina over Mijn UPC.

Factuur klopt niet

Het kan zijn dat uw factuur hoger uitvalt dan verwacht, bijvoorbeeld omdat u een nieuwe klant bent of vanwege een wijziging in uw abonnement. Het kan ook zijn dat het verbruik op uw factuur hoger is dan de kosten die u heeft gezien in uw ongefactureerde verbruik in Mijn UPC.

Nieuwe klant of abonnement gewijzigd
Is uw factuurbedrag hoger dan verwacht en bent u een nieuwe klant, of heeft u uw abonnement gewijzigd? Meestal is uw factuur dan over een langere periode berekend. De periode die in rekening is gebracht, staat altijd vermeld op de factuur.

 

Heeft u net een aanpassing in uw abonnement gedaan, dan kan deels uw oude abonnement in rekening zijn gebracht, en deels uw nieuwe abonnement. Heeft u uw eerste rekening van UPC ontvangen, dan worden naast de vaste maandelijkse kosten ook de overige (eenmalige) kosten berekend.

 

Bent u alsnog van mening dat uw rekening niet klopt, neem dan contact op met de klantenservice.

 

Verbruik op factuur hoger dan in Mijn UPC
Als de verbruikskosten voor bellen op uw factuur hoger zijn dan de kosten die  u heeft gezien via uw ongefactureerde verbruik in Mijn UPC, dan kan het zijn dat gesprekken die nog niet in rekening zijn gebracht over de voorgaande maand(en) alsnog in rekening zijn gebracht op uw nieuwe factuur. Dit kunnen bijvoorbeeld collect calls zijn. Bij deze gesprekken duurt het soms langer voordat UPC alle gespreksgegevens van de andere (buitenlandse) telecomaanbieders heeft ontvangen. Hierdoor worden deze gesprekken soms met vertraging in rekening gebracht.

Algemene informatie over de factuur

 

Papieren factuur

 

Online factuur

 

Facturatieperiode en ontvangst van de factuur

 

Eerste factuur

 

Eerste factuur voor Horizon

 

Heeft u nog vragen?

Wij bellen u direct gratis terug
Bel mij nu

Online Factuuruitleg

Handige uitleg van uw factuur, stap voor stap en direct online.

 

 
 
 
 
Proactive Chat

Wilt u chatten?

Er is een chatassistent
beschikbaar om u te helpen.
Wilt u de sessie starten?